Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta hand om dej

Ta hand om dej, se ditt liv i ett nytt ljus.
Ta hand om dej, se dej själv som din vän.
Ditt liv det blir som du gör det hela till.
Så, ta hand om dej, du kan om du vill!

Din saga, den är blott din egen.
Du styr den precis dit du vill.
Ibland måste du dämpa stegen,
för att orka två steg till

Så, ta hand om dej, du kan om du vill!
Så, ta hand om dej, du kan om du vill!

----------------------------------

Din saga, den är blott din egen.
Du styr den precis dit du vill.
Ibland måste du dämpa stegen,
för att orka två steg till

Så, ta hand om dej, du kan om du vill!
Så, ta hand om dej, du kan om du vill!




Fri vers (Fri form) av H Mstedt
Läst 450 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-12-06 18:33



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
sparar denna fina visa,
som jag just lyssnade till ;)
2014-02-15

  Lena K Nilsson VIP
Sparar dessa fina ord!
2013-12-07

  Marijana
bra skrivet
2013-12-07

  Mikael Ekman
Som en fin melodi, märks att du är musiker...
2013-12-07

    ej medlem längre
Fint diktat
2013-12-07

  Angela Bohlin VIP
Fin och så sann.. mycket blir såsom man själv gör det.
2013-12-06

  Ninananonia VIP
Denna tycker jag om.. jättefin..
2013-12-06
  > Nästa text
< Föregående

H Mstedt