Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallt



Dina viskningar
letade sig in mellan
lakanen värmde
både kropp och själ
frusen har dubbla täcken




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-06 19:56



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Fint! Mycket vackert.
2013-12-08

    ej medlem längre
Nödvändiga saker speciellt i vintertid.
Go text som man blir varm av.
2013-12-07
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP