Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om än så flyktig



Väck mig varsamt som
du vore en snöflinga
som sakta smälter
i min öppna mun en kyss
värmer mer än alla ord




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 137 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-12-06 20:40



Bookmark and Share


  mysing
som sockervadd den här.. riktigt rar.. läser den igen :)
2013-12-23

    ej medlem längre
Ljuvligt........
och mycket vackert beskrivet.
2013-12-07

  Madelene Edlund
Heja! Vilken fin bild du målar. (Jag skulle flytta ner "som" från första raden till andra raden och skippa som:et i tredje raden)
2013-12-07

    ADI Nehlin
vackert
2013-12-07

  Angela Bohlin VIP
Fint sätt att vakna på
2013-12-07

  Maj-Lis VIP
Vackert
2013-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP