Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina andetag.

Jag kommer in i rytmen.
Att andas.
Jag kommer in i rytmen.
Att leva.

Igen.

Jag kan känna det i nära närhet nu.
Jag anar glöd
vars namn skulle bliva passion
om den fick syre.

Härmed döper jag dig till.

Himmel.
Dit skall lågorna sedan sträcka sig.
Sikta.
Slicka stjärnorna rena.

Om jag bara fortsätter att andas.
Från magen.
Andas in.
Andas ut.

Fylla.
Tömma.
Det är enkelt.
Det är svårt.

Ett mysterium
är ett mysterium
tills man löst det.
Gåtan.

Knäcka koden.
Lösgöra knutar.

Befria längtan.
-Du är fri nu.

Är jag.

Chockad efter alla inlåsta år med hopplösheten
kramandes i cellen.
För det är en cell.

Det är en cell,
men låsta längtor längtar aldrig förgäves.
Aldrig.

Jag vill leva.

Jag har börjat hitta rytmen nu.
Anar och andas.




Fri vers (Fri form) av filosofÅsa
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-07 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

filosofÅsa
filosofÅsa