Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan om regress



beskheten i ett blåbär
förändras med ett sockerkorn

dina tankar vill leka fritt
som barnen i ett hopptorn

så är dina drömmar
redo att krossas

välkommen till världen
en vuxen har förlossats









Fri vers av Veronica Rosa
Läst 253 gånger
Publicerad 2006-03-14 12:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Veronica Rosa
Veronica Rosa