Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

IDIOM

 

Det är skitbra,skitgott skitroligt, skitdåligt
detta är de  idiom  som är allmänt utbrett
rörande  vissa  omdömen, och de  kan till-
skrivas allmänbildade, som utan skick och
fason,vett och ettikett spyr ur sig från sina
obetänksamma  stressade  cerebrationers
förvirrade hjärnbarkar, de bara svamlar på
utan  någon  som  helst  verifiering av vad
det är som föranleder att någonting är gott,
bra,dåligt eller roligt.

 




Övriga genrer (Aforism) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-09 13:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP