Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RÄTTVISANS DUBBELMORAL

Den fd Hollywood mogulen Harvey Weinstein
åtalades och dömdes till ett 39-årigt fängelse-
straff för sexuella övergrepp medan Netanyahu
går fri för han har bara medverkat till ett folk-
mord.

Julian Assange sitter fängslad för att avslöjat
krigsbrott medan Biden går fri för han har inte
ens haft några sexaffärer som Trump utan bara
medverkat till folkmord.

Staten får den brottslighet det förtjänar.

-




Övriga genrer (Essä/Recension) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 42 gånger
Publicerad 2024-04-30 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP