Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ålderdomen- Vak vid din sida



Jag vill inte mer
Jag vill upp
Jag vill ner
Jag vill inte mer
Blicken är tom
Du tittar på något
som jag inte ser
Handen jag håller
har nästan försvunnit
men styrkan sitter i

Jag vill dricka
inte äta
täcke på
täcke av
är Du kvar?
Jag är så satans rädd
men jag vill inte mer

Jag andas i takt
med Dig
tills jag tycker
att det är tyst
och jag måste
lägga handen på hjärtat
och vara ärlig
är det inte det jag vill?




Fri vers av Lady Macbeth
Läst 246 gånger
Publicerad 2006-03-14 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth