Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kalhygge- Ett Träd



Ensamt
står det där
naket
brutalt berövat
sin sista eleganta aftondräkt

Bland den ultimata förstörelsen
står trädet som Gud glömde

Var det lönt?

med era motorsågar och larviga fötter

Likt den siste mohikanen
smyger trädet
ingenstans


Ett träd
vittnar
ensamt kvar
riktar anklagande sina grenar mot
din skrattande mun

Vad betyder väl ett träd?




Fri vers av Lady Macbeth
Läst 181 gånger
Publicerad 2006-03-14 15:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lady Macbeth