Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven 060313


Vännen jag har

Jag tänker på honom,
saknar honom
när han inte är nära.
Men han vill inte ha mig.
Det ber jag inte om,
jag vill bara inte förlora vännen jag har.

Han säger så fina ord till mig.
Vad menar han?
Passion jag aldrig känt förr,
men han vill inte ha mig.
Det ber jag inte om,
jag vill bara inte förlora vännen jag har.

Vad har jag gjort för fel?
Förvirrad,
nu mer än någonsin.
Han säger att han vill älska mig,
jag ber inte att han ska göra det,
men jag vill inte förlora vännen jag har.




Övriga genrer av Christine
Läst 569 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-03-14 16:09



Bookmark and Share


  KLANG
känslan mellan hopp och förttvivlan känner så väl igen.. vackert skrivet:D
2007-07-07

    Xena
Du ska inte be att han ska älska dig, det ska tamefan komma naturligt... det förtjänar du såväl som många andra....

Men... vänskap... ja det är en sån där grej som kan gå förlorad ibland om man blandar in annat...

Bra beskrivet =)
2006-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Christine
Christine