Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fredagen den 8/12 2006 var ingen kul dag.


Min pissiga fredag

Dåliga saker med denna dag:

1) För mycket folk i badhuset när jag var och simma så jag fick nästan inte plats. Folk visar ingen hänsyn!

2) Jag fick inte tag på snögubbevinet på bolaget

3) Jag fick inte tag på X-mas Xidern som jag ville prova

4) Jag hittade inget vitlöksbröd på Kvantum

5) Arbetsförmedlingen suger. Jag hade totalt missbedömt tiden. Jag skulle hämta upp mormor kl.14 för vi skulle till kyrkogården och tända ljus, sen skulle jag en snabbis till AF För att lämna in papper. Jag tänkte att det tar inte så lång stund så jag äter när jag kommer hem, det blir lite sent men jag klarar mig nog. När jag kommer till AF säger dom \"Nej, du får ta en kölapp så ropar vi upp dig sen\" Jaha, det var inte vad jag hörde sist... 45 jävla minuter satt jag och väntade.

6) När jag väl kom från AF var jag så hungrig så jag mådde illa och skakade, jag tänkte att jag orkar ju inte ställa mig och laga mat så jag tar drive in:en på McDonalds, det är helt klart det snabbaste sättet. När jag ska betala med mitt kort säger han att dom inte är online med banken så jag får åka till willys och ta ut pengar. Jaha... När jag kommer tillbaka till McD känner jag inte för att åka i drive in:en igen, pinsamt ju! Jag går in istället och får stå hur länge som helst i kö bara för det är en nybörjare vid kassan!

7) När jag kommer hem (vid ca 16.15) hinner jag ta två tuggor på min hamburgare innan mamma ringer för att kolla läget. Jag förklarar hela min dåliga dag för henne och hon säger \"Den det där är väl ändå ingen mat?! Jag berättade ju för dig om den dära rättet (...) det tar bsara tio minuter!\"

Tack för din uppmuntran kära mor men jag hade absolut ingen lust att gå in i en affär för att handöa nån mat och jag hade ingen lust att laga nån mat heller!

Bra saker med denna dag:

1) Jag kom fram till veterinären på första uppringningsförsöket

2) Jag har en underbar pojkvän som kom och höll om mig hela kvällen för jag var så ledsen över allt.




Övriga genrer av Christine
Läst 565 gånger
Publicerad 2006-12-10 11:20



Bookmark and Share


    Xena
oh fy sånna dagar har man...
tacksamt att dom går över

p.s
Mammor är till för att säga fel saker när man behöver dom... och klaga... varför vet jag inte...
2007-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Christine
Christine