Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förnimmer

 

 

så, det svaga

 

brus som andas

färgernas lek;

 

ditt korta leende

genom mitt hjärta

 

som en gammal inspelning

vidrör

 

tidens skönhet

i min summa




Fri vers av in effigie VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-14 09:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP