Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den lilla Vårdroppen

Den lilla oskyldigt sover där så sött

Ett modershjärta vurmar för all kärlek som blir bemött

Du älskade lilla jordeliv, vacker som ett hjärtas vackra slag

Vaggar dig sött intill en sömn, tryggar närhet inför en en gryende morgondag

Dina mjuka händer små, pussar dem ömt och låter varsamt vara kvar i hand

Se rågen svaja milt i sommarvind

Mor klappar din mjuka mjuka lena kind så trind

Som havets blå glitter ger sin sommar till dig

Så mycket älskar min vind! Stanna för alltid hos mig

Önskar jag dig vårdroppar och rosenkinder om våren

Blommknoppar som springer ut i skratt

Stjärnor som glittrar likt tusen och en natt

Du älskade lilla sovande rara flicke barn

Oändlig är min kärlek 

Värmen 

Som en mogen aprikos på ett glittrande hav

 

 




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Songbird VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-04-26 18:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Gillas mycket skriven med känsla ;)
2014-04-27

  Larz Gustafsson VIP
Väldigt fint och ömsint, C.
2014-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP