Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

RÅDBRÅKAD



någon gav mig ett råd
som blev användbart nu
men ett ohållbart argument
det var just detta strå
som jag grep efter nu
bortom en konsekvent advent
när jobs vänner kom fram
blev de underkända
av den Underbare i råd
job stod kvar som en man
när de andra försvann
höll han fast i sin röda tråd

LARZ GUSTAFSSON   14/12 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-14 14:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Egentligen handlar detta mindre om Job än om hans rådgivare.
Bäst är alltid att vända sig direkt till Honom som är Underbar i råd, Evig Fader och Fridsfurste.
2013-12-14

  Marja-Liisa Koski VIP
Jag älskar Jobs bok och vill i mittliv ta ställning på Jobs vis, men det är inte alltid lätt.
ML
2013-12-14

    ej medlem längre
Job smädade inte herren, fast han blev hårt prövad
Jag gillar sista raden särskilt, tack Larz
2013-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP