Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där tvivel tar slut

 

jag skall måla dina minnen

i de varmaste färger

önska ditt ljus

för alltid

bli en del av mig                            

 

Kunna finna dina tankar

i öppna fjärdars sång

se dig dansa min syn

under solens strålgång

 

alla de skeden

som vi bärgat iland

skall få njuta sin längtan

på kärlekens strand

 

laga de hjärtan

som krossats av sorg

viska bort natten

som levt i sin borg

 

ett rop över berg

en sång genom skog

räck mig ditt löfte

du viljornas fog                          

 

här finns jag i stunden

då synd träder ut

för evigt jag stannar

där tvivel tar slut.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 728 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2013-12-14 17:06



Bookmark and Share


  helenita VIP
Så romantiskt vackert!
Mycket bra.
2021-05-03

  blekhet VIP
"Kunna finna dina tankar
i öppna fjärdars sång
se dig dansa min syn
under solens strålgång"

Otroligt vacker strof!
2016-04-11

  bittemi VIP
En mycket vacker dikt!
2014-02-25

  Stigi Skog
Så vackert, fäster mej speciellt vid tredje strofen... de skeden som vi bärgat iland... en stark kärlek anar jag där
2014-02-23

  axveronika
Så vackert skrivet! Tack!
2013-12-20

  Maj-Lis VIP
Mycke mycke vackert
2013-12-20

  Angela Bohlin VIP
Vilken underbar text... *stor eloge*
2013-12-16

  Lärling
Mycket fint! Applåd!
2013-12-15

  Linda CH VIP
Fina formuleringar i en strålande vacker text!
2013-12-15

  ResenärGenomLivet VIP
Så vackert...tycker mycket om början: "jag ska måla dina minnen" ...
2013-12-14

  Änglaögon
Håller med föregående, verkligen vackert.
2013-12-14

  Angela Bohlin VIP
Du milde så vackert!
2013-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP