Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MENTALT KNARK

mentalt knark

gör sinnet slött

mentalt knark

är alltför sött

du sover

i sockervadd

sleep over

i klet och kladd

 

 

du sövs ned

med opium

och vaggas

ur tid och rum

på vågor

man sänder ut

och frågor

tar sakta slut

 

 

 

 

mentalt knark

pastell och plast

en lekpark

en drog, en last

så håller

man dig i schack

och under

sin stövelklack

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   15/12 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-12-15 13:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP