Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dom sa att vi aldrig kom fram




Ondskan mig nu anfaller
och jag kan inte springa

Fåglarna mig nu äter
och jag kan inte fly

Ty jag här fast är,
genomborrad,
samtidigt som jag sönder går
i tusentals akrobatiska bitar
med ingen som rädda mig kan




Fri vers av nagu
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-12-16 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nagu