Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårarna ner för kinden min.

Det är saltet,
som gör min hud torr,
och förändrar marken,
där jag står,
min syn blir suddig,
och jag ser inte vart jag går,
det är någonting i luften,
som har tagit mig hit,
som fått mig att inte orka,
hålla emot mina ögons tår,
jag vet vad det handlar om,
det är saknaden som slår,
som gör att jag tappar fattningen,
när jag nu inte kan känna,
min älskades hår.




Fri vers (Fri form) av Jaquezz
Läst 222 gånger
Publicerad 2013-12-20 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jaquezz
Jaquezz