Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En enastående Jul,,,

...oavsett hur Du väljer att fira den

följd av ett spektakulärt Nytt År

tillönskas du av

Irmeline och Anakreon




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-12-23 16:14

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Ett sprudlande ordrikt år önskar jag dig och dina kära och väntar med klappande hjärta på dina följande 2014 års texter!
2013-12-25

  lodjuret/seglare VIP
Fint där bildspråk i rutan
Det vill en ej vara för utan
Dansa kring trädet min vän
Bara runt spring och ränn
Gläd sig med vädret och tutan
2013-12-24

    ej medlem längre
Detsamma önskar
Pelle & Cecilia.
2013-12-24

  Annie b'larsson VIP
God Jul Calle.
2013-12-24

  walborg
Vill önska Irmeline och Anakreon en spännande jul tillsammans och ett kreativt skapande år 2014
2013-12-23

  Fredrik P. VIP
Önskar er verkligen en riktigt God Jul!
2013-12-23

    ej medlem längre
Detsamma till er också. Hoppas vi får ett bra kommande år.
2013-12-23
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP