Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Makten slår inte handen/tummen dras bakåt så den gör ont

moln sprider sig nerför ansiktet

ljuset av mörker letar sig in

Där det alltid har varit

som det alltid kommer vara

(Bra känsla,
men sen)

Elefanten är uppskärd och luktar illa i hela rummet

blodet din spya med små bitar av pyttipanna

fastnar i alla sår som inte är tillräckligt öppnade


än.


kroppar organiserar om sig efter rummet

Var det ögon som aldrig har sett någonting äkta förut

förvånade av hur lite de har älskat

förlorar igen

Hur kan det inte vara grannen som är problemet

Allt jag ville var att slicka undersidan av allt som du ville slänga

i historians soppa

ut i ett tomrum där du glömmer bort vad du sa

Det är krångligt,


Tydligen.

Att någon stirrar på våra händer när ingen av oss kommer släppa taget

Det finns ingenting

som går att jämföra

med att

existera under din handflata







Fri vers (Fri form) av MEDULLA|OBLONGATA
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-12-25 02:45



Bookmark and Share


  filke
kroppar organiserar om sig efter rummet / var det ögon som aldrig har sett någonting äkta förut (!)
2014-01-17
  > Nästa text
< Föregående

MEDULLA|OBLONGATA
MEDULLA|OBLONGATA