Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barfota springer jag mot solen

Kan inte stå upp för orden.
För dom är inte längre mina.
Bit efter bit blir taget.
Försöker behålla den jag är.
En stor poet.
Rinner som sand mellan fingrarna.
Om meningslösa saker.
Det här är jag i dag.




Fri vers av Johanna. Siljeström
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-26 23:49



Bookmark and Share


    Johanna. Siljeström
Tack !
2014-08-14

  Robin V
Bra skrivet! Och med en fantastisk titel!
2014-01-03
  > Nästa text
< Föregående

Johanna. Siljeström