Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för varje sida av dig

Du ler,

världen rör sig i förundran
och stiger upp omkring dig,
för att känna den trygghet som spills,
från ljudet av ditt skratt.

Du gråter,

världen ryser till,
och faller ner i den kalla avgrund under dig,
du iakttar hur min tyngd
förtär all din sorg.

Du sover,

världen kan äntligen få sin vila
och försiktigt följa dig in i drömmarnas värld,
sakta dansa genom ditt ödmjuka sinne,
när jag ger din panna en god natt kyss

Du andas,

världen suckar av lättnad
och slår sakta mot solen,
där fingrarna skriver ut längs din hud
formar trassliga minnen,

för varje sida av dig.




Fri vers (Fri form) av Zokkiie
Läst 237 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-27 00:36



Bookmark and Share


  Zokkiie
Axveronica: Tack :) Dina ord värmer!

Elisabeth: Oj, det var en väldigt vacker kommentaren. Tack så mycket! Låt oss hoppas att den pennan består och fortsätter att producera vackra saker.
2014-01-28

  axveronika
Mycket vackert målat!
2014-01-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Vacker ömsint poesi tecknar din penna!
2014-01-07

  Zokkiie
Tack så mycket! :)
2013-12-28

    ej medlem längre
Vackert!
2013-12-27
  > Nästa text
< Föregående

Zokkiie
Zokkiie