Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Efter en solig vecka kom rotblötan, samtidigt som barn och barnbarn reste hem ...


Vinter i Oroklini

 

 

Regnet klänger sig

envetet fast i djupet

av vår strandmadrass




Bunden vers (Haiku) av © anakreon VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-12-28 20:38

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  UllaBritta
Om jag låg på en strandmadrass och det blev regn, klädde jag av mig, som gud skapat mig. Sprang vattnet tillmötes, plaska och ha de gött. Tills solen åter kom i sin prakt. Då blev det strandmadrassen igen.
Tack för en kort, men en dikt med innehåll.
Som väckte mig och mina drömmar om sommarens kommande tid.
2014-03-16

  Minkki VIP
brrr...
2013-12-30
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP