Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnorna tindrar upprymt



Tillsammans med mitt
barnbarn ser vi världen an
med nytt perspektiv
där hon springer vandrar jag
efter med gammelmanskliv




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-12-29 17:53



Bookmark and Share


  HelenaW
Underbar text som innehåller det viktigaste av allt. Nuet.
2013-12-31

  Lena Själsöga Keijser
tycker mycket om denna bild
2013-12-29

  Rozsi.kovacs

vilken härlig text flöde me like
2013-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP