Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM BÄST


all denna skönhet mot en
fond av skönhet
som nu utgör
min skrivbordsbakgrund
kvinna vid havet som ett
mästerverk av
den Gud som gör min
beundran så sund
ljuvliga krona
i naturens sköte
vackert möte
av himmel och hav
ingen av målarna
kan överträffa
detta konstverk
vars skönhet Gud gav


LARZ GUSTAFSSON   31/12 2013




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-12-31 14:24



Bookmark and Share


  Nina.K
:) Fiiiin!!! :)
2013-12-31

    Elisabeth Nilsson VIP
En fantastisk bild och en underbar dikt!
2013-12-31

    ej medlem längre
Vacker bild och så fint skrivet
Gott Nytt År Larz
2013-12-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP