Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Med tillönskan om en riktigt God Fortsättning på det Nyfödda Året


1/1: Limerick till Nyårsdagen

 

Se Nyårsdagen, den söte!
Den utgör ett spännande möte
med ännu ett år.
Samt ett obanat spår
till allt okänt det bär i sitt sköte.




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-01 09:50

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Ronny Berk
väl tolkat, nya årets vara och kunna
2014-01-01

    ej medlem längre
Bra Limerick!
2014-01-01

  Carl O Andersson
Väl skrivet, och jag ligger i startgroparna.
2014-01-01

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, så är det...spännande fortsättning...
2014-01-01
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP