Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

|| Färd

 

än en dag av klarhetstecken,

kosmosgjutna fotstegsmönster:

sinnet stöpt i trans

 

jäms med redan gångna stigar

längs med slättland, dalar, grynnor                  

bortom än att komma stigar

 

rofyllt, taktfullt, kvalfyllt

i flykt över törne jag färdas




Fri vers av Individ #3
Läst 225 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-01-02 14:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Individ #3