Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Don’t just dream, DREAM BIG!" Taffi Dollar


I am asking God in faith with no wavering for my dreamman

vill du vara min man?

nähä

älskar mig själv och kan inte förstå hans smak

hade valt mig själv som man

loving, kommunikativ och intuitiv

så var är min prins?

min drömman?

för det är bara min drömman som är min man

"Only it must be in faith that he asks with no wavering (no hesitating, no doubting). For the one who wavers (hesitates, doubts) is like the billowing surge out at sea that is blown hither and thither and tossed by the wind." James 1:6




Fri vers av Ess VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-05 02:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP