Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKENS KRIMINELLA BIOLOGI

Föreställ dig, du bekymrade  läsare, att du hadde
en  fullvuxen  dotter, som du aldrig  sett och inte
ens är medveten  om  att hon  finns, samt  att ni
ovetandes  om varandras  biologiska  tillhörighet
råkar träffas och blir förälskade i varandra, är då
kärleken  brottslig till sin natur ?  och  om nu två
muslimska kvinnor i slöja blir förälskade i varann,
så lär det vara ett brott mot  Koranen, men  icke
mot kärlekens biologiska  outgrundlighet. för det
finns inga  lagar dikterade av människor som kan
hindra  kärlekens gudomliga kraft, däremot finns
brottsliga avarter gentemot naturlagarna. 
Sten Wiking




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 440 gånger
Publicerad 2014-01-05 13:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP