Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(Tillägnad alla som ej har sitt namn i almanackan)


6/1:Limerick på Trettondagen

 

I tjockan på Trettondedagen
en kvinna sågs skyla behagen
till nöds med en plym!
Hon är strängt anonym
men det sägs att hon siktats på Skagen.




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-05 21:57

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Carl O Andersson
Vet ej om jag är för fräck . . . men limerickar skall ju vara fräcka. Så kör till:
Mannen som den kvinnan på Skagen
så helt fräckt visade behagen
sa, där i sitt korvstånd
”OBS! Inga missförstånd
men, men är det dopparedagen”.

2014-01-06

  lodjuret/seglare VIP
En underbar textförfining
Tänk att hus får stå kvar i omgivning
Men kanske de så pass trivs
Att aldrig de medtaget rivs
Blott de trotsar sin beskrivning
2014-01-05

  ULJO
Bra Calle
2014-01-05
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP