Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OND OCH SMUTSIG STAD

här kommer

satans vaktparad

mitt i

en ond och smutsig stad

snart är

er ordning återställd

när den

som friats blivit fälld

 

 

jag hör

en dyster serenad

framförd

i ogästvänlig stad

ett främlingskap

är fiendskap

här spärrar

molok upp sitt gap

 

 

mitt i

en ond och smutsig stad

kan dock

en pilgrim vara glad

för Jesus

hörde när han bad

innan

han tog sin promenad

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    6/1 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-06 11:27



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Ingen ska behöva känna så! Alla ska respekteras. Alla är älskansvärda för någonting. Fattig eller rik, missbrukare eller främling. Det är min uppfattning.
2014-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP