Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kultur

Öppnar nya dörrar.
Träder in i nya världar.
Glömmer allt som är mitt liv.
Tar del av folks tankar, drömmar ,förhoppningar ,sorger besvikelser och kärleksbekymmer.
Utan kultur skulle världen bli tråkigare, tristare och färglösare.
Den gör världen bättre.
Den ger mig en speciell känsla.
Berör mig ibland till tårar.
Får mig att skratta och le lyckligt.
Längta och hoppas.




Fri vers av Johanna. Siljeström
Läst 247 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-06 21:37



Bookmark and Share


    Johanna. Siljeström
Kul att du håller med.
Precis så är det.
2014-01-07

  Ida Wi
JA! Så sant.
2014-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Johanna. Siljeström