Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det här är ett haiku försök - jag använder mig av idén, inte formen av haiku-dikterna...


vinter haiku


en fågel i himlen
vind, löv
snöflingor som diamanter

***

a bird in the sky
wind, leaves,
snowflakes like diamonds




Bunden vers (Haiku) av Elena Lyudskanova
Läst 398 gånger
Publicerad 2006-03-16 09:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elena Lyudskanova