Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fäst mig

jag vill bli älskad
älskad av dig

jag är liten nu
mycket mindre än mitt bultande hjärta
mina fingrar är krökta, min hud full av veck

jag är viktlös nu
lättare än all min längtan, som ett vinddrivet moln
tumlande i luften, upplöst i vinterns stormar

jag är tyst nu
tystare än evighetens alla gravar, en tigande blåklang
min tunga är bunden till den svarta jorden

jag är upplöst nu
rotlösare än mina flyktigaste tankar
rastlös som en dagdriven hund


jag vill bli älskad
älskad av dig


så snälla du
få mig att växa
fäst mig i ditt hjärta
sjung sånger i mig
surra mig till din kropp
håll min själ




Fri vers av willex VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-08 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

willex
willex VIP