Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

EX CATHEDRA

Från en  fenomenologisk  explicitet  vars  interpretation
av  pragmatisk  eufism  alstrar  en  expansiv  semantik 
vars  etymologi  resulterar  i  en  mixtum  compositium
som moraliskt indiffirent i sin naivistiska  poriomaniska
hypostas  av ekivok proccessuell  interpretations  retro-
anterograd....

...och som ekivok skrift,fragmentarisk ,men proccessuell
i dess pregnanta pregnans,är därtill apodiktisk och apost-
erioriskt  grundad, varvid  polemiker  utgör  en  pompös
pregnans  av ostentativ och agitatorisk  sensibillitet  i sin
sentens utan apoteos. Den idiomatiska pragmatiken som
precedens för en idiogen  belletristik utan repressivt mot-
stånd,utgör dess interpretation,vari texten genererar,och
utgörs  av en teoretisk disciplin  av  problematiskt  veten-
skaplig urgrund med logisk explicitet,vars explicit av kate-
ketisk  metod  utgör arketypernas  etymologi i ett verbalt
minne,och ur abstrakt och konkret antinomi gäller båda i
motsatsförhållande i en retroanterograd.

                                                  Sten Wiking




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 375 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-08 20:20



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
det är ett idiomatisk testprov jag skrev till examinatorn med hälsning från en "PAR NOBIS"
2014-01-10

  KattenKin VIP
Skulle det vara katolska kyrkan i ett nötskal eller?
2014-01-09

  KattenKin VIP
Oj.
2014-01-09

    ej medlem längre
Puh! Det var många ord att kolla upp, tack för ordlektionen
2014-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP