Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gryningsskymning

när gryningen glider över i skymning

utan att man märker det



är det

gryningsskymning

och världarnas undergång

Götterdämmerung

och



duger endast

bastu

ånga

ris

och glödgat

vin

tills

det

blir

ljust

igen




Fri vers av Ingmar Hård VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-01-09 19:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingmar Hård
Ingmar Hård VIP