Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

#2

Rummet och lysrören talar
Talar i tystnadens tryckvåg
Tryckvåg av överspänd tystnad
Tystnad av rädsla och ångest
Ångesten skriker i rummets eko
Eko av ord som har yttrats
Yttrats av spruckna läppar
Läppar som kysstes för länge sen
Lång tid sen han fanns
Fanns hos mig i rummet
Rummet och lysrören talar
Talar om han som är borta




Fri vers av Samvallad
Läst 173 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-09 23:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samvallad