Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känsliga läsare varnas!


10/1: Limerick till Sigbritt och Sigurd

 

"Du Sigurd", kved Sigbritt i Flen,
"den zonen är ej erogen.
Men pröva där benen
stämt möte vid grenen
och bli sen en smula obscen!"




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-01-10 07:36

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
En av dina bästa,
och därmed basta!
2014-01-10

  lodjuret/seglare VIP
Man kan ju just stillsamt undra
om denna där första av flundra
var en fiska att släppa tillbaka
snarare än att ömsint bejaka
därefter kärleksfullt på bara dundra
2014-01-10

    ej medlem längre
He He!
2014-01-10
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP