Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns MÅNGA skribenter här som jag ALDRIG läser. "Dölj" är en bra funktion. Då slipper jag se dem alls.


DEFINITIONSBEHOV

försök inte definiera mig

det blir bara fel ändå

du drar så förhastade slutsatser

men tror du förstår dig på

försök inte att kontrollera mig

med din amatördiagnos

du vet inte alls vad du talar om

så innehållslös är din pose

 

 

LARZ GUSTAFSSON   12/1 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-01-12 18:46



Bookmark and Share


  Göran Gustafsson VIP
"I don’t want to straight-face you
Race or chase you, track or trace you
Or disgrace you or displace you
Or define you or confine you
All I really want to do
Is, baby, be friends with you"

(En hälsning från Herr Zimmerman)
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP