Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hand i hand på stranden



Varför driver dagg
när dagen gryr frågor från
en leende tös
kärlekens dragningskraft är
stor liksom sorgen är tung

när du mister den
ögonen tåras regnet
finns där bland molnen
ibland faller svaren lätt
trots de tunga frågorna





Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-12 22:03



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
vackert vemod
2014-01-30

  HelenaW
Faller som regnet, ner i den torra myllan, låter fröet sakta gro för ge svaren som jag söker.
2014-01-21

    The Girl With A Fake Smile
Oj, detta berörde mig verkligen. Riktigt bra skrivet.
2014-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP