Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills jag dör.

Folk får säga att jag är en tönt,
för att jag inte beter mig som dom,
inte tar diplom i något yrke,
som ger mig rätt att bära uniform,
att jag inte skriver på min gravsten;
"att riktiga män luktar diesel" och sånt,
som de verkliga männen gör,
om det nu ens är någon,
som egentligen bryr sig om vad dom gör.

Jag försöker leva livet,
som jag vill att det ska va',
är det någon som har invändningar,
kan ni vända er till dom,
som rättar sig efter sånt,
jag kommer fortsätta vara den jag var,
tills dess kan väl resten sniffa diesel,
och skjuta gevär tills de dör.

Vi har alla valt våra inriktningar att satsa på livet för.




Fri vers (Fri form) av Jaquezz
Läst 234 gånger
Publicerad 2014-01-14 00:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jaquezz
Jaquezz