Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så som i himmelen.

Att du ger mig livet,
som din mor gav dig rätten att ge,
till vem du vill,
att du utmanar mitt inre,
genom att säga,
att jag är den bästa som finns.

Att du vaknar var dag bredvid mig,
med ett lycklighetens smil,
gör att jag undrar vad jag gjort,
för att förtjäna,
att för dig finnas till.

Jag är ju ingen speciell,
ingen som höjts till skyar blå,
inte någon som kan erbjuda nåt,
men jag kan hoppas på oss två,
och anstränga mig hela livet,
för att vi tillsammans ska nå upp,
till himmelen så blå.




Fri vers (Fri form) av Jaquezz
Läst 240 gånger
Publicerad 2014-01-14 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jaquezz
Jaquezz