Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hommage till Cornelis Vreeswijk


14/1: Limerick till Felicia och Felix

 

Som följd av ett stormgräl i Kisa
sågs Felix sin flickvän avspisa.
När han fick en ann
Felicia försvann
till en plats i en odödlig visa.




Bunden vers (Limerick) av © anakreon VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-14 05:30

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bravo,bravo min vän,mycke bra!!!
2014-01-15

  Daniel_78 VIP
Hon är nog hos Polaren Pär...Men det är väl en annan limerick?!
2014-01-14

  Carl O Andersson
Fint ihopsplitsat
2014-01-14
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP