Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Meningslöst om det meningsfulla

 

Steg

efter steg

efter steg

nalkas vi

det av ingen

längtade målet.

 

Steg

efter steg

efter steg

för oss livet

närmare 

det oundvikliga

slutet.

 

Vi kläder oss

löjligt nog

i mjuka sockar

och välformade

sandaler som

förväntas underlätta

vandringen mot

det mål som

ingen vill uppnå.

 

Meningslösa fjät

mot intigheten.

Skavsårsplåster

tillhandahålles

utan kostnad i alla

vätskekontroller.

 

 




Fri vers av © anakreon VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-01-14 17:48

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  barbazooia_
Bra text och snygg! Jag lyckas aldrig göra så korta rader...
2014-01-17

  bittemi VIP
Aj , aj tänk om det gick att hejda de där stegen!
2014-01-17

  Monika A Mirsch VIP
och prexist då jag inhandlat de ljuvaste röda skor som dagens handel har till hands, utan sagor och annat trams, så säger du - buu - dit skall man inte gå i alla fall inte med nyköpta skor - men suck: jag är redan på väg ... kunde du rädda mig?
2014-01-16

    ej medlem längre
Tres Bien!
2014-01-15

  Minkki VIP
iiik... du biter bra!
2014-01-14
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP