Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framtiden

Längtan, framtidshopp och tro.
Bygger stora drömmar.
Vad ska du bli när du blir stor ?
Så mycket man planerar att göra.
Ta studenten.
Plugga på universitet eller högskola.
Resa.
Festa.
Bli av med oskulden.
Jobba.
Flytta hemifrån.
Ta körkort.
Bo i lägenhet.
Köpa en egen bil.
Betala räkningar.
Ha ansvar för sitt eget liv.
Ha flera långa förhållanden.
Flytta ihop med någon.
Gifta sig.
Skaffa barn.
Vara med när barnen växer upp.
Bli stressad.
Gå på skolavslutningar, basaerer och samla pengar till klassresan.
Bli pensionär.
Sticka.
Läsa.
Bosätta sig utomlands.
Dö.





Fri vers av Johanna. Siljeström
Läst 200 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-01-14 21:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna. Siljeström