Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HETS MOT FOLKGRUPP

Hets  mot  folkgrupp  är  ur  demokratiskt  betraktelsesätt
brottslig  handling, och därmed straffbart, däremot  finns
ingen lag som  förskonar enskilda, udda, solitära individu-
alistiska  individualister  från  hets  mot enskild personlig-
het, vilket  förklaras  med att myndigheterna ser med oro-
ande och misstänksamma ögon på just sådana människor
vilka inte låter sig inlemmas i flock,och demokratins rättig-
heter gentemot dessa  motsäger  dess  ambitioner, myndig-
heterna vill helt enkelt göra sig av med sådana ellement.
All gemensam gemenskap  är  så  infekterad  av  nepotism,
vänskapslojalitet, kapitalstyrd korruption och falsk gemen-
skap  att  infektionen  har  blivit  en  varböld  som  till  sist
kommer  spricka,  varefter  en  sådan  civilisation  kommer
drunkna i sitt eget träck.
Självständig cerebration kan aldrig generera något nytt,så
länge den påverkas utifrån den breda massans likhetstank-
ar a "allaslikatankar" som blockerar och begränsar medan
olikhetstankens "allas olika tankar" vidgar  tankefältet  till
vidare universa och synsätt. Självständigt  självförtroende
som utvinns från  omgivningens  positiva och negativa om-
dömmen har inte  samma  bärighet av berggrund i självför-
toende som den på vars solitära berggrund,varpå den vilar
som irriterande monument för  de  vilka  tänka i flock, fast-
låsta i vanföreställningens gemensamma fängelse.

                                                        *

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 345 gånger
Publicerad 2014-01-15 06:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP