Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄN EN GÅNG, ÄLSKADE STAD

än en gång, älskade stad

ser jag med kärlekens blick

minnen passera revy

tider och stunder vi fick

än en gång, gator och torg

lyfts allt till hjärtats nivå

över tristess, hat och sorg

vy från en helt annan vrå

än en gång ekon av skratt

som dröjt sig kvar inombords

sommar i snötyngda natt

känslans kraft större än ords

än en gång hem jag besökt

raider i djungeln av sten

än en gång har jag försökt

men min beskrivning är klen

 

 

LARZ GUSTAFSSON  17/1 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-18 07:33



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Fin ömsint betraktelse över den stad du minns.
2014-01-18

  anits VIP
Fint skrivet, tycker om den här
2014-01-18

  Ponkla
Bra skriven!
2014-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP