Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HJORTRONMYRENS DROTTNING

hjorttronmyrens drottning är

naturlig, ren och skön

passar mycket väl in i

den norrländska miljön

slitna jeans och stickat som

en anna från i går

vackrare än gryningen

och vilda rosensnår

 

 

 

hon är sol och snösmältning

hon är polstjärna och prakt

samlar på modesty blaise

för det har hon faktiskt sagt

fängslad ser jag in i det

som är någon annans land

hjortronmyrens drottning står

stolt som svanen på en strand

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   17/1 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-01-18 07:37



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Oj så fint, vackert skaldat!
2014-01-19

    Skrivklåda
En härlig text
en fin hyllning till det vackra som jag läser den
2014-01-19

  axveronika
Det här är väldigt vackert!
2014-01-19

    Elisabeth Nilsson VIP
En vacker hyllning till någon!
2014-01-18

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Mycket vackert skrivet!
2014-01-18

  anits VIP
Mycket fint och berörande skrivet
2014-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP