Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Och jag stänger av hela välden

 


Sätter mig på en bänk
Sätter min MP3 spelarens hörlurarna i mina öron

Och stänger av hela Sverige
Hela världen

Här har och känner jag min egen värld
En lögnfri värld

De bästa låtarna av alla
Den bästa som representera mig och talar om och för mig

Min egen sörjande värld
Min oavslutat ensamhet och tysthet i världen

Jag skiter i dig landet jag bor i
Jag skiter i alla som bor i landet

Jag skiter i gud och hans enda och måste profet
Jag skiter i paradiset och sina terrorister

En flykting är jag från de länderna som vill gärna ha endast sin majoritet religion i landet
De får och är EU s enda religion i framtiden

En flykting som är och aldrig är välkommen någonstans i världen är jag i världen
Vi krymper mest i världen

Jävlar!

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 172 gånger
Publicerad 2014-01-19 13:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP