Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt är lögn

Det finns inga regler men vi måste följa dom
Det finns inga lagar men vi måste lära oss dom
Det finns ingen social kodex men vi måste kunna spela spelet
Det finns inget spel men vi måste vinna det

Det finns ingen framtid men vi måste dit
Det finns inga mål men vi måste uppnå dom
Det finns ingen logik men vi måste tänka smart
Det finns ingen box men vi måste lära oss att tänka utanför den

Det finns inga jobb men vi måste söka dom
Det finns ingen kunskap men vi måste suga i oss den
Det finns ingen sanning men vi måste tro på den
Det finns inga normer men vi måste passa in




Övriga genrer av Mr Inkognito
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-01-19 15:34



Bookmark and Share


  Mr Inkognito
Det beror på vem man frågar ;)
2014-01-19

  Larz Gustafsson VIP
Det finns en sanning.
2014-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Mr Inkognito
Mr Inkognito